Haagse Politiek (rovers) Bende

(Rovers)-bende - Thetruth4you " The Voice and Media of the People !! The Rules Have Change.

Free Translation Widget

 

 

Schadeclaim tegen VVD-Kamerlid Verheijen vanwege 'smeergeld'

Verheijen wilde niet reageren op het nieuws over de schadeclaim
Verheijen wilde niet reageren op het nieuws over de schadeclaim - Foto: ANP


VVD-kamerlid Mark Verheijen raakt steeds meer verstrikt in de affaire rond de Limburgse projectontwikkelaar Piet van Pol, die door Justitie van corruptie wordt verdacht. Verheijen heeft in zijn jaren als wethouder te Venlo nog meer geld van Van Pol ontvangen dan eerder door Elsevier werd onthuld.

In totaal maakte Van Pol 10.750 euro over voor twee campagnes van Verheijen. De Limburgse ondernemer Wout Heijmans (63)  spreekt in Elsevier van deze week over 'smeergeld'. Hij bereidt een schadeclaim van anderhalf miljoen euro voor tegen Verheijen persoonlijk, omdat deze hem 'consequent tegenwerkte', zodat Van Pol geen concurrentie had.


Heijmans (63) kreeg in 2008 een bouwvergunning voor een evenementenpark met bioscoopzalen. Hij investeerde 2,8 miljoen euro. Maar na de verkiezingen van 2009 vernietigde het college van Burgemeester en Wethouders van Venlo in 2010 de bouwvergunning.  De verantwoordelijke wethouder, Mark Verheijen, gaf voorrang aan een ander bioscoopproject in de gemeente, dat van Piet van Pol.

Verheijen had hem voor de verkiezingen een brief geschreven met persoonlijke aanhef, met het verzoek geld over te maken voor zijn verkiezingscampagne. Want: 'Venlo ruikt weer naar beton.' Van Pol stortte  4.000 euro. Hij kreeg in de daarop volgende jaren goedkope grond en volop medewerking van de gemeente om een bioscoop te realiseren in de binnenstad.


Concurrent Heijmans daarentegen, werd tegengewerkt. 'Maandenlang probeerde ik audiëntie te krijgen bij Verheijen, maar hij wenste mij niet te ontvangen en weigerde zelfs een telefoongesprek,' zegt Heijmans deze week in Elsevier. 'Hij werkte mijn bioscopen consequent tegen. Ik zie nu een pertinent verband tussen het smeergeld van Van Pol voor Verheijen en de pogingen mijn project te ruïneren.'

Campagne

Toen Verheijen ruim anderhalf jaar later wilde overstappen naar de provinciale politiek en lijsttrekker werd voor de VVD in Limburg, steunde Van Pol zijn campagne met nog eens 6.750 euro.

Verheijen gaf onlangs toe dat Justitie hem in een verhoor confronteerde met de Beste Piet-brief. Tegen hem is echter geen vervolging ingesteld. Voor zijn plaats in de VVD-fractie had de kwestie ook geen consequenties. Verheijen zegt dat de betalingen door Van Pol niks met zijn persoon te maken hadden, maar slechts bedoeld waren voor de VVD.

Op de facturen staat echter dat het geld bestemd is voor 'de Provinciale Verkiezingen voor onze lijsttrekker Mark Verheijen'. En: 'Wij hopen dat Mark Verheijen gedeputeerde wordt.'

Verheijen wilde gisteren niet reageren op de naderende schadeclaim. Hij blijft erbij dat de VVD Venlo 'binnen de daarvoor gestelde wettelijke- en partijregels fondsen heeft geworven'.
BroN

PvdA wil kinderbijslag op Antillen


VVD: 'Sinterklaas is weer in het land?

Gezinnen met lage inkomens in Caribisch Nederland moeten kinderbijslag krijgen, zodat kinderen daar niet de dupe worden van armoede. Het kabinet moet werk maken van het versterken van de kinderrechten op Bonaire, Saba en Sint Eustatius.

Die oproep doet PvdA-Kamerlid Roelof van Laar donderdag naar aanleiding van een Kinderrechtentop in Leiden, georganiseerd door onder meer Unicef. 

Van Laar wijst erop dat de drie eilanden Nederlandse gemeenten zijn, maar de sociale voorzieningen zijn er een stuk minder dan in de rest van Nederland. Zo bestaat er geen kinderbijslag.

Er is wel een belastingvoordeel voor ouders met kinderen, maar gezinnen met de laagste inkomens profiteren daar niet van. Van Laar wil dat het kabinet in actie komt.

De VVD ziet niets in het pleidooi van de coalitiepartner. “Sinterklaas is weer in het land!” spot VVD-Kamerlid Anne Mulder in een reactie.

Anp

BroN

__________________________________________________

De Telegraaf heeft het gehad met leugens VVD


Rechts Nederland komt in opstand tegen de VVD.

Het verraad van de VVD is hard aangekomen bij rechts Nederland. Het afpakken van het vakantiegeld is de druppel voor veel VVD'ers, en het gelieg daarover door fractievoorzitter Halbe Zijlstra maakt niet alleen de (afgehaakte) achterban furieus, maar ook De Telegraaf. De grootste krant van Nederland fileert vandaag in een hoofdredactioneel commentaar het leugenachtige gedrag van de VVD:

Politici die klagen dat het ’totaalplaatje’ ontbreekt: veel gekker moet het niet worden. Toch roept VVD’er Zijlstra dat, na onthullende berichtgeving over de kabinetsgreep in het vakantiegeld. De liberaal vergoelijkt het gegraai in de portemonnee van de hardwerkende Nederlander, omdat die er netto toch nog iets op vooruitgaat. Als dat er niet bij wordt gezegd, is het niet eerlijk, vindt hij.

De krant merkt op dat Zijlstra muisstil was toen werd gelekt dat het tarief in de eerste belastingschijf met een half procent zou worden verlaagd, terwijl toch echt eerder was afgesproken dat tarief juist met driekwart procent te verhogen. Kortom, de tarieven voor de eerste schijf gaan doodleuk omhoog. Hogere belastingen dus. Toen zei Zijlstra niks over het "totaalplaatje".

De VVD-fractievoorzitter wilde ook niets weten van een "totaalplaatje" toen bekend werd dat het kabinet zogenaamd 100 miljoen euro ging "investeren" in Defensie. Logisch, want daar bezuinigt het kabinet in totaal flink op. Zijlstra's geklaag dat rechts Nederland niet zo kritisch moet zijn, maakt de rechtse kiezer alleen maar woedender.

En terecht. We hebben niet massaal op de VVD (41 zetels in de Kamer) gestemd zodat de belastingen kunnen worden verhoogd. Ik heb VVD gestemd omdat ik lagere lasten wilde. Ik kreeg er een links nivellerend kabinet voor terug.

Dan nog even deze uitsmijter in het hoofdredactioneel commentaar van De Telegraaf, waarmee de krant aan de liberalen laat weten dat het het he-le-maal heeft gehad met de leugens van de VVD:

Zijlstra heeft dus boter op het hoofd. De VVD is kennelijk in paniek. De partij heeft kiezers lekker gemaakt met mooie beloften en incasseert nu de ene na de andere nederlaag: met de bijtelling, de naheffing, de Brusselse afdracht, de extra miljoenen voor ontwikkelingshulp, de uitgeprocedeerde asielzoekers. In plaats van de rug te rechten, zwalken de liberalen klagend rond. Het VVD-gedrag is ronduit triest.

Als je de belastingen verhoogt, wees er dan tenminste eerlijk over. Ga niet zitten draaien, verhullen en liegen. Daar prikt de kiezer zo doorheen. De VVD heeft haar lesje nog lang niet geleerd. Dat doen ze (misschien) pas na een flinke electorale afstraffing bij de volgende landelijke verkiezingen. Laten we ze die maar geven dan.

Volg Frank Verhoef op Twitter: @fverhoef.


BroN

Hoe Minister Schippers over het volk denk... De Minster vergeet er alleen bij te vertellen wat de winsten zijn in ons zorg systeem.


DE NEDERLANDSE VOLKSUITWISSELING IS BEGONNEN! RAAD VAN EUROPA: NEDERLAND MOET ILLEGALEN OPVANGEN!

TERWIJL POTVERDORIE STAATSSECRETARIS J. KLIJNSMA VAN SOCIALE ZAKEN EEN EINDE WIL MAKEN AAN HET BASISRECHT OP VOEDING EN ONDERDAK VOOR ONZE EIGEN BEVOLKING!
https://eunmask.wordpress.com/2014/05/23/update-van-de-invoering-van-het-wetsvoorstel-wwb-per-1-juli-2014-einde-basisrecht-op-voeding-en-onderdak/

TOLERANTIE

Als tolerantie leidt tot vernietiging van je land,
dan is dit geen tolerantie maar zelfmoord....

De Raad van Europa is eruit: Nederland moet ook uitgeprocedeerde en ongedocumenteerde asielzoekers opvangen. De Nederlandse overheid schendt door dat niet te doen enkele basisrechten van illegalen.
Dat staat in het definitieve oordeel van het Comité voor Sociale Rechten, nadat de Protestante Kerk een aanklacht tegen de Nederlandse staat heeft ingediend.
'Uitsluiting van onderdak moet stoppen omdat het de betrokken personen in een situatie van extreme hulpeloosheid brengt en dat gaat in tegen hun menselijke waardigheid,' schrijft het Comité.

Deze uitgeprocedeerden, nu illegaal in Nederland, willen niet terug naar hun eigen land of regio, zeggen niet terug te kunnen naar hun eigen land of regio, of de landen van herkomst geven geen medewerking aan hun terugkeer.

Ze hebben tijdens een rechtsgang van vele jaren waarbij zij werden bijgestaan door een door de belastingbetaler betaalde asieladvocaat, keer op keer nul op het rekest gekregen van de onafhankelijke rechter: hun vluchtverhalen deugen niet.

http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/11/Raad-van-Europa-Nederland-moet-illegalen-opvangen-1639657W/?masterpageid=158493

ALS DEZE GENOCIDE VAN DE EIGEN BEVOLKING NIET MET ALLE MIDDELEN WORDT TEGENGEGAAN, DAN VERDIENT DIT VOLK NIET BETER!

BroN
GEPENSIONEERDEN WEER DE DUPE! Ook Gepensioneerden krijgen fikse naheffing…

PENSIOEN (1)

DEN HAAG
Ook gepensioneerden krijgen volgend jaar een naheffing van de fiscus. Voor ouderen tot modaal gaat het om enkele tientjes tot maximaal 105 euro. Voor ouderen met een aanvullend pensioen tot tweemaal modaal bedraagt de naheffing maximaal 372 euro.
Staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën heeft dat maandag geschreven in antwoord op schriftelijke vragen van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. Volgens Omtzigt was er tot dusver geen sprake van dat niet-werkende gepensioneerden getroffen zouden worden door de naheffing. De indruk bestond toen dat alleen werkenden een heffing zouden krijgen.
Vorige week werd bekend dat miljoenen mensen volgend jaar een naheffing krijgen van gemiddeld 150 euro. Oorzaak is het inkomensafhankelijk maken van heffingskortingen, kortingen op de belastingen, die de regeringspartijen VVD en PvdA in 2012 afspraken. De naheffingen moeten de schatkist in totaal zo'n 800 miljoen euro opleveren.

In februari 2015 worden 7,6 miljoen belastingplichtigen (deels dezelfde groep) uitgenodigd om aangifte over 2014 te doen. Ze worden dan geïnformeerd over mogelijke bijbetalingen.
Omtzigt denkt dat het aantal van 5 miljoen uiteindelijk groter zal uitvallen, omdat nu ook gepensioneerden getroffen blijken te worden. „Dit toont wederom aan hoe groot de chaos is, want juist gepensioneerden hebben een voorspelbaar inkomen. Als de Belastingdienst zelfs dat niet goed kan inschatten, is er sprake van een desastreus probleem. Het is tijd om excuses aan te bieden!“

http://www.telegraaf.nl/dft/geld/pensioen/23281018/__Naheffing_gepensioneerden__.html

Lees ook dit:  http://www.telegraaf.nl/incoming/23083251/__Lezersbrief__Gepensioneerden_weer_de_dupe__.html

BroN

fukushima fallout deaths breaking news


Mededeling voor het klootjesvolk….

pensioen

Het wordt tijd voor een vergeldingsmaatregel... BroN

belazerd

Jozias van Aartsen reageert op foto van hem op Bilderberg 2005 (EN subs) BurgerVader van Den Haag !! Bedoel Maar