Haagse Politiek (Rovers)-bende - Thetruth4you " The Voice and Media of the People !! The Rules Have Change.

Free Translation Widget

_

                  D66 gaat gratis xtc-pillen uitdelen

 

 

De jongerenafdeling van D66 is van plan om de komende twee weken gratis xtc-pillen uit te delen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Dat melden de Jonge Democraten woensdag in een verklaring.

Met de actie wil D66 beargumenteren dat xtc beter uit de illegaliteit gehaald kan worden. Vaak zijn drugs die via via worden gekocht vervuild, wat grote risico's met zich meebrengt.

Op koningsnacht, Koningsdag en tijdens het gehele festivalseizoen worden er op grote schaal door jongeren xtc en andere partydrugs gebruikt, staat te lezen in de verklaring. "Met het huidige Nederlandse drugsbeleid zorgt dit gebruik voor gevaarlijke situaties", schrijft D66. "Ongelukken met dodelijke afloop komen ieder jaar weer voor."

Lees ook:
Prinsessennamen voor leeuwendrieling GaiaZoo 
Koningsdag warm met kans op buien
Besmeurde Willem-Alexander moet vervangen worden

Grote risico's tijdens het gebruik
De herkomst en de ingrediënten van de pillen zijn niet bekend, wat zorgt voor grote risico's tijdens het gebruik. Daarom moet de productie uit de illegaliteit gehaald worden en daarna streng gereguleerd worden. "Een ontmoedigingsbeleid, hogere kwaliteitseisen en gedegen voorlichting moeten het aantal drugsdoden sterk omlaag brengen."

De kosten hiervan kunnen gedekt worden door de opbrengsten uit accijnzen, aldus D66.

Door: Novum

_______________________________________

“Nederland” is corrupt! Er moet iets gebeuren!

 

h Smeergeld
In “Nederland” worden mensen gedwongen om (belasting)geld te betalen dat dan door politici gebruikt wordt om (o.a. allochtone) personen om te kopen om te komen stemmen.

In Amsterdam heeft de gemeente “. . . vierhonderdduizend euro ‘opkomstsubsidie’  vrijgemaakt om tienduizenden nieuwe kiezers te ronselen. . .  €400.000,- belastinggeld!

PvdA 020 koopt allochtone stemmen met taxpoet
” Dit nieuwe stemvee moet voornamelijk aangekocht worden onder allochtonen, want dat is de doelgroep die het minst naar de stembus gaat.. . .  En die als ze gaan vooral op de PvdA stemmen.
. Daarom is de verdeling van deze ronselgelden in handen van ‘een prominente ambtenaar van PvdA-huize’, weet de Televaag.

Dit schandaal ligt in het verlengde van subsidies aan politieke partijen en aan hun jongeren organisaties. Bij elkaar zijn dat vele miljoenen. Net als die stemsubsidies moeten die subsidies aan politieke partijen ook onmiddellijk worden afgeschaft.
Het is immers dubbel immoreel dat geld dat van mensen wordt afgedwongen dan ook nog gebruikt wordt om hun tegenstanders te financieren.

Interessant is te zien wat in de wet staat waarvoor bvb dat geld voor jongeren gebruikt kan worden.

De partij-jongeren-subsidie wordt slechts verstrekt voor uitgaven die direct samenhangen met de volgende activiteiten:

 • a. politieke vormings- en scholingsactiviteiten;
 • b. informatievoorziening;
 • c. het onderhouden van contacten met zusterpartijen buiten Nederland;
 • d. het ondersteunen van vormings- en scholingsactiviteiten ten behoeve van het kader van zusterpartijen buiten Nederland;
 • e. politiek-wetenschappelijke activiteiten;
 • f. activiteiten ter bevordering van de politieke participatie van jongeren;
 • g. het werven van leden;
 • h. het betrekken van niet-leden bij subsidiabele activiteiten van de politieke partij;
 • i. werving, selectie en begeleiding van politieke ambtsdragers;
 • j. activiteiten in het kader van verkiezingscampagnes.

ZIE <wetten.overheid.nl>

Het lijkt me duidelijk dat iedereen het hiermee eens is. Of niet soms?

Bron Topsite

___________________________________________

Opstelten: Wilders moet uitspraken terugnemen

 

Minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) vindt dat PVV-leider Geert Wilders zijn uitspraken over Marokkanen terug moet nemen. 'Dit zijn uitspraken die echt niet kunnen, walgelijk. Dit past niet in een land als Nederland. Intrekken, dat moet hij doen', zei Opstelten vandaag voor het begin van de wekelijkse ministerraad.

Opstelten noemde het ook prima dat premier en VVD-leider Mark Rutte gisteravond aangaf dat samenwerking met de PVV niet mogelijk is zolang die partij bij de standpunten over Marokkanen blijft. Ook Opstelten zit op die lijn. 'Hij moet zijn uitspraken helemaal terugnemen voordat we over dat soort situaties kunnen nadenken.'

Ook minister Edith Schippers van Volksgezondheid veroordeelde vanochtend de uitspraken van Wilders. Ze verwijt hem een slachtofferrol te spelen. 'Eerst gooi je een steen in de vijver en dan ga je klagen dat het kringen veroorzaakt. Daar heb ik helemaal niets mee. Hij doet iets wat echt buiten alle grenzen gaat en dan kun je verwachten dat daar reacties op komen.'

Tijdens de verkiezingsavond van de PVV in Den Haag vroeg Wilders zijn achterban of ze meer of minder Marokkanen in die stad en in Nederland willen. 'Minder, minder, minder', scandeerde de zaal. 'Dan gaan we dat regelen', zei Wilders daarop. 

Minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken noemde dat vrijdag een 'afschuwelijke scène'. Het was vervolgens 'ook wel weer laf om er dan van weg te lopen door te zeggen 'ik heb het toch niet gezegd, zij zeiden het', terwijl je ze daartoe opriep', verzuchtte de PvdA-bewindsman.

 

Aangiftes blijven binnenstromen
Ondertussen blijven de aangiftes tegen Wilders binnenstromen.  Het gaat in het hele land zo snel, dat het Openbaar Ministerie (OM) nog geen cijfermatig overzicht voorhanden heeft, laat het OM vandaag weten.

Het Openbaar Ministerie spreekt over grote getallen qua aangiften. Die komen niet alleen rechtstreeks bij de verschillende arrondissementen binnen, maar ook via politie.nl. Het OM liet donderdag al weten dat het nog niet te zeggen valt wanneer het een beslissing neemt of de PVV-leider wordt vervolgd. Dat heeft te maken met de complexe juridische motivering rond de vrijheid van meningsuiting.

De Facebook-pagina Ik doe aangifte tegen Wilders heeft inmiddels 77.000 'likes' verzameld.

Kamerdebat
Fractievoorzitter Bram van Ojik (GroenLinks) wil snel een debat in de Tweede Kamer voeren over de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over Marokkanen. Van Ojik heeft de fractievoorzitters van andere partijen via de mail gevraagd om gezamenlijk op te trekken om duidelijk te maken dat alle Nederlanders evenveel recht hebben om hier te zijn. Wilders is volgens GroenLinks geïnformeerd over de verstuurde mail.

Van Ojik schreef gisteren in een reactie op de verkiezingsactie van Wilders: 'Toen ik de beelden van de beschamende vertoning zag, liepen de koude rillingen me over de rug. Na een lange reeks van provocaties met steeds meer venijn is er woensdag opnieuw een grens overschreden. Verscheidende mensen hebben aangifte gedaan tegen de uitspraken van Geert Wilders. En dat is goed. Laat de rechter oordelen over de uitspraken van Wilders. Politieke partijen moeten hem in de politieke arena bestrijden. Ik zal dat met hart en ziel doen.'

Eindelijk! Een Postbus 51 spot met WAARHEDEN!

Verdubbeling Belasting op Leidingwater in 2014 gaat door

14-10-2013
De belasting op leidingwater gaat in 2014 omhoog. Dat staat vast in het begrotingsakkoord dat D66, SGP en ChristenUnie vrijdag 11 oktober met PvdA en VVD sloten. Oasen vindt de verhoging een slecht plan. Ook branchevereniging Vewin probeerde de Kamer en minister Financiën tevergeefs op andere gedachten te brengen. 

De coalitie en oppositiefracties poseren na de presentatie van het bereikte akkoord (Foto: ANP/Martijn Beekman).
De coalitie en oppositiefracties poseren na de presentatie van het bereikte akkoord (Foto: ANP/Martijn Beekman).

Tarief stijgt
Oasen heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om het drinkwatertarief jaarlijks te laten dalen. De aangekondigde verhoging van de belasting zorgt er echter voor dat het tarief voor klanten van Oasen in 2014 stijgt, met 16 cent per 1000 liter drinkwater. Het voorstel van het kabinet gaat dus lijnrecht in tegen al onze inspanningen en legt de rekening neer bij de burgers. Hiermee lijkt drinkwater een nieuwe melkkoe van de overheid te zijn. Bovendien schaft de overheid de regel af dat vanaf een verbruik van 300 kubieke meter (m³) geen belasting op leidingwater hoeft te worden betaald. Dit zorgt met name voor meer kosten voor bedrijven die water gebruiken.
 
Geen stimulans
Branchevereniging Vewin is zeer teleurgesteld over het verhogen van de belasting op drinkwater. Het extra belasten van drinkwater staat namelijk haaks op milieu- en verduurzamingsdoelen, en betekent alleen een inefficiënte lastenverhoging voor de burgers. Begin oktober waarschuwde Vewin hiervoor ook via een brief aan de Kamer en de minister van Financiën. Daarin pleitte zij voor heroverweging van de hogere milieubelasting op drinkwater.

Verhoging belasting dient duurzaamheid niet
Kraanwater is een schoon, natuurlijk en duurzaam product. De belasting op leidingwater heeft geen effect op het watergebruik van consumenten, dat in Nederland al zeer laag is. En de administratieve lasten voor de Belastingdienst én de drinkwaterbedrijven zijn onevenredig hoog, eerder reden voor de staatssecretaris van Financiën om afschaffing te bepleiten. Het verhogen van de belasting op schoon kraanwater is dus een slechte maatregel voor het milieu en de volksgezondheid.

Meer informatie:
Onzinnige milieubelasting op schoon drinkwater (Vewin, 11-10-2013)
Alternatief voor belastingverhoging op drinkwater (Vewin, 04-10-2013)
Politiek plan voor verdubbeling Belasting op Leidingwater onverstandig (04-10-2013)

PowNews, 6 feb: PVV presteert het Fuck de EU rapport
Ben absoluut geen fan van Wilders !! maar uit de Eu lijkt mij ook
een goed plan het kost ons een vermogen..Om er in te blijven en
dat zooitje te onderhouden die nooit opkomen dagen in Brussel.

Marktwerking

Wat Jan Vos van de PvdA bezielde weet ik niet, misschien was het wel een tragisch gevolg van de historische verkiezingsnederlaag van zijn partij. Vos heeft namelijk hardop durven verklaren dat hij van mening is dat de bezoldiging van onze koning binnen de Balkenendenorm zou moeten vallen. Dit is niet alleen een uitglijder van jewelste, maar ook nog eens een fatale aanslag op zijn eigen loopbaan na zijn politieke carrière. Fractiegenoot Jeroen Recourt haastte zich dan ook te verklaren dat het hier namelijk een privémening van de heer Vos betrof. Wat 'n blunder: eisen dat Willem-Alexander hetzelfde gaat verdienen als de overige bewindslieden! Zelden had iemand zó'n helder ongelijk als Jan Vos.

Waarom Jan Vos er zo ongeveer maximaal naast zit? Ik zal het u verklappen, want het toverwoord is: marktwerking. Precies om deze zelfde reden worden immers ook de exorbitant hoge salarissen bij het bedrijfsleven gerechtvaardigd. We horen het Jort Kelder — onze Nationale Knuffelkakker — al weer roepen: voor minder geld krijg je gewoon niet de benodigde bestuurlijke kwaliteit. En zo is het natuurlijk. Stom van Jan Vos dat hij dat niet heeft ingezien voordat hij deze oliedomme suggestie deed, want:

Waar vind je iemand nog bereid om voor een schamele € 230.000 tweeëndertig keer per jaar met vakantie te gaan? Wie is bereid om voor zo'n lullig salaris eens per jaar voor schut te staan door met WC-potten te smijten? Over smijten gesproken: met nog geen tweeënhalve ton ben je gauw uitgesmeten als het om geld gaat, nietwaar? Kwaliteit, meneer Vos, kwaliteit! We hebben iemand nodig die niet alleen automatisch begint te zwaaien als de mondhoeken worden opgetrokken, maar het ook vanzelf op een rennen zet zodra hij een schreeuw hoort. U weet wel, met al die rinkelende medailles op zijn borst die hij verdiend heeft met talloze heldhaftigheden. Kwaliteit! Zeg nou zelf: wie wil er nou voor een krappe twee ton in een paleis wonen en een regeringsvliegtuig tot zijn beschikking hebben? Niemand toch? Om iemand te vinden die het lef heeft om doodgemoedereerd een biertje te drinken met een abjecte homohater die bovendien de meest elementaire mensenrechten aan z'n laars lapt, kom je er écht niet onder de honderd miljoen. Écht niet! Als je het hoogste bestuurlijke ambt Europees zou aanbesteden krijg je voor € 230.000 echt geen door God Persoonlijk uitverkoren bestuurder,— je hoeft er echt geen theoloog voor te zijn om zoiets te begrijpen. Marktwerking meneer Vos, marktwerking! Dat zou hij zo onderhand wel van zijn even aalgladde coalitiegenoot geleerd moeten hebben.

Domme meneer Jan Vos. Dom, dom, dom!

RUTTE IS HET ZAT.

Het ziet er naar uit dat de VVD een nieuwe weg gaat in slaan. Gisteren liet premier en VVD partijleider Rutte tijdens een besloten persverklaring met de nieuwe media weten een andere koers te gaan varen. Rutte verklaarde persoonlijk maar ook politiek helemaal klaar te zijn met de door Bilderberg en Brussel opgelegde VVD demagogie. In een spoedoverleg met de fractieleden aangaande het verkiezingsresultaat van  19 maart en aanhoudende signalen uit de samenleving en de leden, is besloten om ons als partij los te koppelen van het juk van de EU hegemonie en als een autonome entiteit onze standpunten (eens of mee oneens) weer uit te dragen en uit te voeren.

Op de vraag of het hier zou gaan om verkiezingsretoriek, reageerde de premier schamper; verkiezingsretoriek is niet iets waar je als politicus achteraf mee gaat aankomen. Zeker niet binnen de VVD. Wat wij willen is een terugkeer naar de intrinsieke waarden van de VVD en dat is “doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen”

Over de vraag hoe de minister President dit denkt te gaan invullen en uitdragen, leek Rutte even te twijfelen om dieper op deze vraag in te gaan. We zijn nog met elkaar in gesprek over de vorm maar als wij onszelf weer geloofwaardig willen maken binnen de politiek en het electoraat dan kómen we onze beloftes na, dan schénken we die duizend euro, dan verlágen we de OZB, dan hélpen we het MKB, dan zórgen we dat Griekenland ons terugbetaalt en dan kómen we uit de crisis.

Onderbroken door een opmerking  dat de premier niet oprechter klonk in zijn betoog dan normaal, boog Rutte even zijn hoofd en keek indringend in de richting van de betreffende journalist. En na een korte indrukwekkende stilte toonde de minister President zich zowaar (voor het eerst) een echte staatsman. Geloof me maar als ik zeg, ik ben het gelieg en het gedraai zelf ook helemaal zat, en om dit te bewijzen zal ik om te beginnen mijn belofte van 1000 euro voor iedere Nederlander weldra gaan inlossen. Onverdekt en met klinkende munt.

Hij grapte daarbij dat de geniepige manier waarop het geschenk aan de burger via ondoorzichtige versoepelingen en regelingen op geen enkele manier in de portemonnee zou worden opgemerkt van een type bescheidenheid was die hem eigenlijk ook niet past.
Dat is ook helemaal niet mijn stijl, zoiets mag best met wat meer cachet, ik zou eerder willen opteren voor een voucher die je dan stuk kunt tikken in de kroeg. Die opmerking kon op meer bijval rekenen dan zijn zwarte piet grap en in een snel omslaande stemming gaf de premier alvast prijs dat hoewel het nog te vroeg was voor uitsluitsel hierover, tijdens het overleg binnen de partij stemmen op waren gegaan om het geschenk te verzilveren in een speciale jubileum uitgave van de Europese muntunie waar op dit moment nog overleg plaats vindt met de Europese raad in Brussel.

1k Euro

Een van de door de VVD vrijgegeven voorlopige ontwerpen voor de inlossing van Ruttes schuld door belofte

De speciale 1000 euro munt zal dan in een speciaal ontworpen sigarendoosje met oplage van 17 miljoen stuks eenmalig worden uitgegeven, en slechts geldig zijn tot maart volgend jaar. Dit zou dan dienen als maatregel om de economie te stimuleren doordat mensen weer geld gaan uitgeven. Iets dat Mark Rutte ondanks de geplande omslag van zijn partij blijkbaar nog steeds ziet als dé manier om uit de crisis te komen.

En zoals je dat mag verwachten van een persconferentie waarbij je de onafhankelijke pers uitnodigt kwam daarop gelijk de vraag:
Maar wie gaat dat dan betalen?  Enigszins verrassend was daarbij dat de minister president naast het aanhalen van de Europese subsidiepot waar onze eigen miljarden ook in zitten, het SWISSINDO World Orbit Trust noemde. Een organisatie die in verband wordt gebracht met internationale plannen om te komen tot een herverdeling van kapitaal en vermogen tussen arm en rijk wereldwijd. Dit zou dan onderdeel uitmaken van een incentive van het hieraan gekoppelde Creation Value Asset Center. (CVAC) Meer kon de premier er alsnog niet over loslaten.

De leider van het omstreden kabinet zegt te hopen dat de onbedoelde uitwerking van beslissingen in het kabinet die geleid hebben tot de schijn van een schaamteloze vorm van kiezersbedrog met deze handreiking naar de kiezer, de verhoudingen tussen politiek en burger weer kunnen herstellen. Onbedoeld? Ja, is het antwoord, hiermee doel ik op verregaande miscalculaties door de rekenkamer gebaseerd op in opdracht van de regering uitgevoerde bevolkingsonderzoeken.(De naam Maurice d’Hondt zou daarbij zijn gevallen) Echter na een herberekening zouden nieuwe cijfers naar voren zijn gekomen die ons lieten zien dat de voorgenomen 1000 euro belastingvrij voor de burger, de burger gemiddeld zo’n 1000 euro extra heeft gekóst. Kosten die vooral bleken te zitten in het niet meenemen van de verhoging van het basistarief naar 37% in de eerste schijf per 1 januari 2013, verlaging van de arbeidskorting en de geleidelijke afbraak van de algemene heffingskorting.

Een van de aanwezige journalisten roept zonder het woord te krijgen, dus je zou kunnen spreken van grove nalatigheid door dit kabinet? Rutte: Ja, ik mag niet liegen. Veel gelach..Rutte lacht mee, de waarheid lucht zichtbaar op.

Tot slot merkt de eerste minister  nog op dat het overigens wél voor zich spreekt dat er binnen het democratisch bestel waarin wij leven, voldoende draagvlak moet zijn binnen de tweede kamer om zijn besluit en dat van de VVD te ondersteunen.
Laatste vraag. Hoe zit het met uw coalitiepartner(s)?  Waarop Rutte antwoordt:  Ik spreek alleen namens mezelf en de VVD.

Terwijl de meesten zich inmiddels richting uitgang begeven, horen we nog een journalist aan Mark Rutte vragen, hoe komt het dat ik BNR, de NOS en andere grote nieuwszenders niet zag? Waren die niet uitgenodigd? En gaat u dit nog wereldkundig maken bij Pauw en Witteman?  Rutte: Nee, ik moet nu iets aan mijn geloofwaardigheid doen, vandaar…

1 April Grap !!

_______________________________________

Hans Smolders, eindelijk een man die de waarheid spreekt

HansEen verademing gisterenavond, want eindelijk, de Nationale Staatsomroep had zich kennelijk vergist, was er een man op televisie, die de waarheid durfde te spreken en interviewer Sven Kockelman soms sprakeloos achterliet. Hans Smolders, de voormalige chauffeur van de Pim Fortuyn, wond er geen doekjes om. De gevestigde vaderlandse politiek is een elite die zich onaantastbaar acht en heeft middels een walgelijke haatcampagne er mede toe bijgedragen dat Pim werd vermoord. En niet in de laatste plaats waren ook de Main Stream Media ( MSM) daar mede voor verantwoordelijk door slaafs achter deze politiek aan te lopen. Terwijl Fortuyn trachtte via de TV nog een noodsignaal te geven, aanvoelende dat deze tegen hem gestarte campagne ingegeven door angst van de politiek hem noodlottig zou kunnen worden.

 

 

 

 

Kijkt u eerst even naar de uitzending van gisteravond en luister naar een man waar vele huidige politci een voorbeeld aan zouden moeten nemen. Charismatisch, rustig, helder, zijn zo maar enkele kwalificaties die ons te binnen schieten, toen Smolders o.a. het rechtssysteem hekelde van slappe rechters die er voor zorgden dat een man die in feite levenslang verdient heeft, vroegtijdig weer in de maatschappij terug kan keren en waarvan volgens velen gevreesd moet worden dat hij nog een keer toeslaat.

Smolders herhaalde zaken , die ook wij reeds lange tijd signaleren, een O.M. dat geen recht hanteerd , maar rechters die angstig voor hun baan “omhoog” kijken, hoe een oordeel uit dient te vallen. En u kent de resultaten, uiteraard  Volkert van der Graaf, maar ook zaken als de affaire Demmink en niet te vergeten het saboteren van een rechtsvervolging tegen de vader van Maxima, Jorge Zorreguieta.  Kennelijk lopen er in ons land veel kwade geesten rond die alles wat hen niet welgevallig is op een geniepige indirecte wijze af kunnen straffen, terwijl de domme Nederlanders nog steeds van mening zijn, dat zij in een democratie leven en hun rechten gewaarborgd worden door een objectief rechtvaardig systeem.

Ook nu weer voert de zeer wijd verbreide vergoelijkende toon de bovenhand, “wij hebben toch rechters die geoordeeld hebben van der Graaf na 12 jaar in vrijheid te stellen, zij zullen toch wel weten wat zij doen ? ” Het ligt veel van onze landgenoten gewoon door pure domheid ingegeven voor in de mond, alles wordt met de mantel der liefde bedekt, totdat uiteraard hen zelf wat overkomt.

Wakker worden en eens naar een goed verhaal van die paar mannen in de politiek luisteren die wél zonder te schreeuwen, onzinnige one -liners en tweets los te laten in de hoop op kortstondige “bewondering” van de kudde schapen die willoos achter ze aanloopt, mannen als Hans Smolders en Joost Eerdmans, nee daar wordt nauwelijks naar geluisterd. En mochten zij al zoals in de afgelopen raadsledenverkiezingen succes boeken, dan tracht de bestaande elitaire politiek ze onmiddellijk de pas af te snijden, uit vrees dat de burgers die wel interesse tonen in hetgeen zich in ons land afspeelt, wakker worden en hun stem eindelijk eens laten horen.

Met redacteuren allen woonachtig op verschillende plaatsen buiten Nederland en in sommige gevallen ook buiten de EU en de lokale politiek van hun woonland volgend, valt het ons telkens weer op hoe ongeïnteresseerd en laks onze landgenoten reageren op zaken die ons allen aangaan. Achteraf kankeren, ja daar zijn wij goed in, maar zelfs eens een eenvoudig initiatief nemen, zoals wij daar al vele voorbeelden van gegeven hebben, nee dat voert bij de meesten te ver, een ander moet het voortouw maar nemen. Gelukkig dat die mannen er zijn, maar u zult zelf ook een bijdrage moeten leveren .

Toch eens proberen ? Ga anders een kijken bij de sites van Hans Smolders en zijn initiatief om op 6 mei a.s. een demonstratie te gaan houden tegen de vroegtijdige vrijlating van van der Graaf, overigens in samenwerking met Joost Eerdmans. En als u die dag geen plannen hebt, misschien eens een keertje opkomen voor recht en democratie

BroN

 

 

 

OM weigert megafraude gemeenten te onderzoeken

Justitie doet niets met aangiften

opstelten7

Minister van Justitie Ivo Opstelten

(Vervolg op ons artikel van 23 maart 2014)
Leo Verhoef deed in 20 gevallen bij Justitie aangifte van valsheid in geschrifte in jaarrekeningen (‘boekhoudfraude’) van gemeenten en provincies.
Justite weigert boekhoudfraude bij de overheid aan te pakken en deed dus niets met die aangiften. Verschillende aangiften blijken zelfs eenvoudigweg zoek geraakt te zijn.
(Burgemeesters, Officieren van Justitie en Politie zitten regelmatig in zogenoemd ‘driehoeksoverleg’ bij elkaar; begrijpt u? Om die reden zouden de aangiften van Leo Verhoef volgens de wet regelrecht moeten worden doorgestuurd naar  de Rijksrecherche. Dat is nooit gebeurd. Leo Verhoef heeft ernaar geïnformeerd.)
De aangiften van Leo Verhoef betreffen boekhoudfraude bij gemeenten

 • Amersfoort,
 • Amsterdam,
 • Breda,
 • Den Haag,
 • Dordrecht,
 • Eindhoven,
 • Haarlem,
 • Haaarlemmermeer,
 • Oss,
 • Rotterdam,
 • Tiel, Tilburg,
 • Utrecht,
 • Wijk bij Duurstede, 
 • Zaanstad,
 • en provincies Gelderland,
 • Noord-Brabant,
 • Noord-Holland,
 • Utrecht
 • en Zuid-Holland.

De totale boekhoudfraude in deze gevallen bedraagt circa 5 miljard euro. De boekhoudfraude bij bijvoorbeeld Ahold, waar Justitie wèl tot strafvervolging  is overgegaan en waar bestuurders wèl strafrechtelijk zijn veroordeeld, verbleekt er totaal bij.

Veel Nederlandse gemeenten doen niet anders dan frauderen

Bij de grote kredietcrisis in oktober 2008 kwam opeens boven water dat verschillende provincies (en gemeenten) geld hadden belegd bij in nood geraakte banken zoals het IJslandse Icesave. Geld dat dus over was, bovendien uit verzwegen overschotten. Naar aanleiding hiervan vroeg Leo Verhoef met emailberichten van 21 en 23 oktober 2008 de Tweede Kamer-leden weer eens hun aandacht voor de ongekende boekhoudfraude bij provincies en gemeenten.
Bij de grote kredietcrisis kwam boven water dat de Griekse overheid jarenlang met frauduleuze financiële verslaggeving de werkelijke financiële stand van zaken had gemaskeerd (boekhoudfraude dus!). Veel Nederlandse gemeenten doen niet anders! Leo Verhoef wees daar alle Tweede Kamer-leden op met zijn emailbericht aan hen van 28 oktober 2011.

E-mails verdwijnen in prullenbak

tweede-kamer-stoeltjesEnkele dagen daarvóór had Leo Verhoef alle Tweede Kamer-leden met emailbericht gewezen op de mega-boekhoudfraude bij gemeente Amsterdam en de enorme schadelijke gevolgen voor de benadeelde inwoners van Amsterdam.
Met brief van 14 november 2011 liet de Tweede Kamer weten een en ander voor kennisgeving te hebben aangenomen, d.w.z. het bericht over de giga-boekhoudfraude bij gemeente Amsterdam regelrecht de prullenbak in te hebben gedaan. Het interesseert ze totaal niets, want “ach, het gaat over zoiets totaal onbelangrijks als het geld van de belastingbetalers.”
Met zijn emailbericht van 19 januari 2012 waarschuwde Leo Verhoef alle Tweede Kamer-leden dat de gigantische verliezen bij menige gemeente op grond- en bouwprojecten niet een gevolg zijn van de economische crisis, maar van slecht bestuur en ongebreidelde ambities, en dat bovendien deze mega-verliezen van honderden miljoenen euro’s (belastinggeld!) veelal met boekhoudfraude worden gemaskeerd. De brief werd meteen in de prullenbak gegooid (“voor kennisgeving aangenomen”).

Lodewijk Ascher medeverantwoordelijk

ascher

Als toenmalig wethouder van Financiën van Amsterdam is de huidige Minister van Binnenlandse Zaken, Lodewijk Ascher medeverantwoordelijk voor de Amsterdamse boekhoudfraude van 3,5 miljard euro.

In het merendeel van de aangiften deed Justitie er helemaal niets aan. In de enkele gevallen waar Justitie in beweging kwam, werden de betreffende aangiften domweg geseponeerd, echter met argumenten die kant noch wal raakten.
Leo Verhoef deed uitvoerig z’n beklag bij de hoogste bazen van het Openbaar Ministerie, het College van procureurs-generaal, over de omvang van de misstand van de boekhoudfraude en over de misstand dat geen enkele Officier van Justitie iets met de aangiften daarover wilde doen. Ook het College van procureurs-generaal vluchtte voor de zaak weg.

Voorzover het Openbaar Ministerie enige kennis op het gebied van boekhoudfraude heeft, zit dat bij het zogenoemde Functioneel Parket. Dus nam Leo Verhoef ook contact op met dat Functioneel Parket. Ook dat Functioneel Parket wilde niet op het verhaal, i.c. de aangiften, van Leo Verhoef ingaan.
Lees hier de verbijsterende correspondentie over de domme en botte weigering van het Openbaar Ministerie (i.c. College van procureurs-generaal en Functioneel Parket) om boekhoudfraude bij de overheid aan te pakken.
(Voor informatie over de inhoud van de aangiften en de behandeling daarvan door Justitie, zie “Dossier: Strafzaken“)

Bron: LeoVerhoef.nl

 

____________________________________________________________________

Kereltje Pechtold, het schoothondje van de Bilderberggroep

Erik60

De gemeenteraadsverkiezingen zijn voorbij. De PvdA, de VVD en het CDA hebben flink verloren. En zoals altijd wanneer dictators verliezen, begrijpen ze niet waarom. Maar gelukkig voor hen laat de volgzame linkse pers hen met rust. Zij hebben een ander slachtoffer gevonden, dat nog dagen zo niet wekenlang de voorpagina’s zal domineren. Wilders is momenteel de kop van Jut bij de linkse systeempers. Zijn uitspraken over Marokkanen geven de linkse verliezende partijen de nodige ruimte om uit de media te blijven, zodat ze in alle stilte hun wonden kunnen likken. Tegelijkertijd haalt een andere partij ook de voorpagina’s. Namelijk D66 en haar leider Alexander Pechtold.

Kereltje Pechtold heeft met zijn eurofiel partijtje bij de gemeenteraadsverkiezingen winst geboekt. In Amsterdam is hij de grootste geworden. De PvdA is er voorlopig verdreven en D66 zal het er nu waar moeten maken. Ook in andere steden hebben ze een goede uitslag gehaald. En ik las in de krant dat dit ten dienste komt van kereltje Pechtold. Maar is dat wel zo? Ik denk eerder dat het aan de gemeentelijke D66 verkozene ligt dat ze gewonnen hebben. Zij die het gemeentelijk partijprogramma gepresenteerd hebben aan de kiezers verdienen alle lof. Nogal wat kiezers vonden het trouwens goed. Daarom hebben zij dan ook voor D66 gekozen. Doch D66 oogst in mijn ogen de winst iets te gemakkelijk. In Amsterdam was het nu niet moeilijk om de PvdA van de troon te stoten. Nogal wat mensen kotsten deze partij zowel gemeentelijk als landelijk uit. Bovendien stapelden bij de PvdA zich incident na incident op, zodat het niet anders kon dan misgaan. En gelukkig heeft de kiezer hen naar huis gestuurd. Hopelijk begrijpen die arrogante zakken van de PvdA nu dat de Nederlandse kiezer zich niet meer laat voorliegen door hen.

Screenshot_15Daarom is D66 in veel steden de grootste geworden. Eigenlijk iets te gemakkelijk. Want in de meeste steden deed de PVV niet mee. Daarom hebben de mensen die de andere partijen kotsbeu waren voor hen gekozen. Maar of dat zo´n goede keuze geweest is, zal de toekomst moeten uitwijzen. Want D66 is een eurofiele partij met een echte gevaarlijke euro-liefhebber als voorzitter. Ik vergelijk Alexander Pechtold met Guy Verhofstadt. Zij zijn voor meer Europa en minder nationaliteit. Dus als er nu met de regering geschoven gaat worden en zij er D66 bij wil hebben dan is de Nederlander verder van huis dan ooit. Want dan zullen er meer geld en bevoegdheden naar Brussel gaan dan nu. En erger dan nu kan het bijna niet. Bovendien is D66 net als de VLD van Verhofstadt links-liberaal. En de links-liberale Verhofstadt heeft toen hij premier was van België de grenzen in België voor allerlei gelukzoekers wijd opengezet.  Tijdens zijn bewind stroomden er honderdduizenden moslims België binnen, die het dagelijks leven in de steden ontwrichten. Niet alleen hebben links-liberalen de grenzen in België opengezet, ook in andere landen waar het nu een chaos van vanjewelste is. Kijk maar naar Engeland, Zweden, Noorwegen en Denemarken waar de links-liberalen het beleid voerden. Daar voeren de moslims een waar schrikbewind uit in de steden. En o wee de autochtoon die daar tegenin gaat en zich verdedigt. Hij of zij wordt genadeloos afgestraft door de overheid.

Screenshot_16

Dat zal in Nederland niet anders zijn met kereltje Pechtold. Die vent is in mijn ogen niet te vertrouwen.  Hij is net als Verhofstadt een aanhanger van de Bilderberggroep en die heeft met het gewone volk niet veel op. Verhofstadt is toentertijd, net als Rutte nu, met leugens aan de macht gekomen en dat zal met kereltje Pechtold niet anders zijn. Zijn agenda is de Bilderberggroep-agenda die hij met veel plezier zal uitvoeren. Indien kereltje ooit minister-president van Nederland zou worden dan worden wij in record tempo een Afrikaans kalifaat aan de Noordzee waar de oorspronkelijke bevolking geterroriseerd wordt door de nieuwkomers. We zullen dan aan de grillen van het extreemlinkse Europa overgeleverd zijn. We zullen dan alle ellende over ons moeten laten komen zoals het is. Wie protesteert, verliest alles. Want de links-liberale politicus heeft geen ballen als het om vreemdelingen gaat. Kijk maar naar onze Syrië-strijders. Deze moordenaars kunnen ongestoord naar Nederland terugkomen om hun ziekelijke ideologie verder te begeleiden. En heeft iemand kereltje Pechtold daarover al gehoord? Dacht het niet hè?  De grootste links-liberaal van Nederland heeft geen ballen of ruggengraat. We hebben nu al een minister-president zonder ruggengraat en we willen er nu geen andere zonder ballen. Wat wij hier in Nederland en eigenlijk in Europa nodig hebben, is niet één Wilders, maar meerdere.

Screenshot_17

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

____________________________________________________________________

Annet Annet
Er is nu zo langzamerhand zoveel gezegd over die ene minuut met die paar loze woorden van Wilders dat de terechte afstraffing van dit kabinet voor haar werkelijk gepleegde wandaden en de verdiende afrekening daarvoor compleet is ondergesneeuwd voordat het land daar ook maar even kennis van kon nemen. We kennen Wilders met zijn typische uitlatingen nu al vele jaren. En wat is daardoor nu eigenlijk wel of niet mee veranderd? En zo is ook dit niet meer dan een storm in een glas water wat enorm is opgeblazen. Alleen om daarmee de aandacht van de werkelijkheid af te leiden. Dit kabinet heeft met het voorwerk van 10 jaar bezuinigen door het CDA de kloof tussen arm en rijk enorm weten te vergroten. Met elke dag ergens tussen 400 en 1000 werklozen er bij en daarmee dus evenzoveel gezinnen aan de bedelstaf terwijl het aantal loze flutbaantjes met na een paar jaar een super royale wachtgelduitkering alleen maar stijgt en hun bestaande flutbanen ook in crisistijd steeds beter beloont worden. En al deze gasten weten absoluut van geen kant wat bezuinigen inhoud omdat ze er wel voor zorgen dat de gevolgen hen nooit zullen raken. Om een voorbeeld te noemen is er onlangs een vader van een gezin met en uitkering met veel peperduur betaalde opsporingsmensen betrapt op het feit dat hij stiekem een paar folders rond bracht. Bravo overheid, echt heel stoer. Had die vader dat ook moeten doen als u hem dat geld wat die opsporing heeft gekost direct bij zijn inkomen op had gedaan of konden ze dan misschien zonder dat risico te nemen wel net rond komen? En overheid, als u echt oog voor onrecht en lef hebt? Zoek dan bijvoorbeeld onze Erik Staal van Vestia eens op die met miljarden van zijn huurders op een lux eiland vertoeft. En ga dat geld terug vorderen in plaats van de huren te verhogen om dat strop op te vangen. …………… Maar daar hoor je niemand over. Bij dit soort gasten is echt wat te halen. En dit soort gasten doen het niet uit nood maar puur uit hebberigheid wat vele malen erger is. Maar nee we pakken alleen de in de hoek gedreven groep die het uit broodnood wel bijna moet doen als die daar in deze tijd nog de kans voor krijgt en onze in het groot graaiende vrienden die gaan altijd vrij uit of krijgen er van hun rechters-vrienden nog een vette bonus bovenop.

Kijk van Wilders zijn het maar woorden. Maar de echte daden van dit kabinet zijn vele malen erger omdat het kabinet in plaats van werkloosheid te kweken ook kan kiezen om het benodigde geld weg te halen bij die mensen die dat het beste kunnen missen. Maar nee dat zou hen zelf en hun vrienden te veel raken dus kiezen ze er al jaren voor om in plaats daarvan gewoon een groep afvallers te creëren die voor de door hen hun gecreëerde crisishobby moeten bloeden met alles wat ze hebben. Dus Wilders is met zijn loze woorden echt niet de grootste misdadiger van het land. En al die geplande aanklachten zouden we dus eigenlijk beter ergens anders op kunnen richten. Dan leidt het nog tot een betere samenleving in plaats van enkel genoegdoening voor de Wilders-haters waar we verder niks voor kopen

Deze man krijgt heel wat leugens in 20 seconden verwerkt. Let u ook op ?